Derbigum

mobilemenu

U bent hier: Home / Dakbedekking

Dakbedekking

Derbigum heeft een levensduur van 35 jaar. Andere waterdichte oplossingen hebben vaak een levensduur van 10 tot 20 jaar: deze moeten dan worden vervangen en er moet opnieuw geïnvesteerd worden in de vernieuwing van uw dak. Bovendien zijn deze minder resistent en hebben daarom hogere onderhouds- en reparatiekosten.

Onafhankelijke studies hebben aangetoond dat na 35 jaar, een nieuwe laag Derbigum volstaat om de levensduur van uw dak met nog eens 35 jaar te verlengen.

De strenge energiecontroles tijdens het productieproces, het gebruik van gerecyclede materialen en de levenscyclusanalyse, maken dat de Derbigum-dakbanen vervaardigd worden met respect voor het milieu.
In 8 jaar tijd heeft Derbigum het CO2-verbruik tijdens de productie met 70% verminderd.


Zwarte dakbedekking

Met de zwarte dakbedekking van Derbigum bent u er zeker van dat u een kwaliteitsproduct heeft gekozen, duurzaam en ecologisch, met mininmaal onderhoud.

Meer info

Witte, reflecterende dakbedekking

Derbibrite NT dient als passieve koeling voor uw dak en gebouw. Bespaar tot 2 euro per jaar per m2 op uw energiefactuur, en verminder de nood aan airconditioning en/of andere koelingssystemen

Meer info

Plantaardige dakbaan, reflecterende dakbedekking

De eerste witte dakbedekking op basis van natuurlijke grondstoffen

Meer info

pH neutrale dakbedekking

De neutrale pH van Derbigum Arte beïnvloedt de pH van het regenwater niet. Op deze manier kan het worden gerecupereerd voor sanitaire doeleinden, voor het in de tuin, of voor een fontein bijvoorbeeld.

Meer info

Leisteenslag dakbedekking

Een dak in Derbicolor FR, afgewerkt met Derbilist vormt een esthetisch en economisch alternatief voor zelfs hellende daken in bijvoorbeeld zink en koper. Derbicolor FR Olivijn heeft als bijkomend voordeel dat de afwerkingslaag de CO2 in de atmosfeer neutraliseert en 100% recyclebaar is.

Meer info

De dakbaan die CO2 opvangt: Derbicolor FR Olivijn

Derbicolor FR Olivijn kan door behulp van zijn toplaag, bestaande uit olivijn, CO2 neutraliseren uit de atmosfeer en zo bijdragen tot een beter klimaat.

Meer info

Derbigum Worldwide

×