Derbigum

mobilemenu

U bent hier: Home / Vloeibare producten

Vloeibare producten

Vloeibare producten en mastiek

De primers (drenkvernis), lijmen, afdichtingsproducten, mastiek, verf en vulproducten van DERBIGUM zijn allemaal vervaardigd met hetzelfde oog voor kwaliteit als onze DERBIGUM-dakbanen. Mede dankzij ons gamma kant-en-klare, gebruiksvriendelijke vloeistoffen en mastiek geeft u uw dak meteen een goede start. Later geeft het oplossingen voor alle mogelijke onderhoudswerkzaamheden en herstellingen.

Om het brandgevaar te verminderen is DERBIGUM verder gegaan dan andere fabrikanten door gespecialiseerde producten te ontwikkelen voor toepassingen zonder of met weinig gebruik van de brander. Bovendien zijn de vloeistoffen en de mastiek van DERBIGUM milieuvriendelijk en niet giftig.

U kunt van elk product data- en applicatiefiches downloaden. Wilt u nog meer informatie, neem dan contact op met één van onze deskundigen.


Vloeibare waterdichting

Derbigum biedt nu nieuwe vloeibare waterdichtingsproducten aan die uitermate geschikt zijn om de moeilijke details op het dak waterdicht te maken.

Meer info

Bitumineuze hechtprimer

De juiste primer kiezen en deze correct aanbrengen is van het grootste belang voor een duurzaam dak zonder problemen.

Meer info

Lijmen

Bitumineuze koudlijmen van DERBIGUM bieden een perfecte en totale hechting van bitumineuze waterdichtingsmembranen terwijl ze de veiligheid verhogen door het gebruik van een brander tot een minimum te beperken .

Meer info

Coating & verf

Heeft u een multifunctionele coating op basis van bitumen nodig of een gespecialiseerd product voor metalen terrassen of om mos en korstmos te behandelen? Bij DERBIGUM vindt u de ideale oplossing. Kant-en-klaar, eenvoudig aan te brengen en efficiënt.

Meer info

Afwerkings- en reparatiepasta

De afwerkings- en reparatiepasta maakt meerdere soorten dakafwerkingen waterdicht en is de ideale hersteller voor scheuren en blazen in de oude dakbaan.

Meer info

Vulmassa

Het egaliseren van daken en het corrigeren van bulten en putten maakt de dakbaan eenvoudiger aan te brengen en zorgt voor een optimale hechting met de ondergrond.

Meer info

Reinigingsproducten

Derbigum ontwikkelde milieuvriendelijke oplossingen om mossen, algen en bitumineuze vlekken gemakkelijk te verwijderen.

Meer info

Derbigum Worldwide

×