Derbigum

mobilemenu

U bent hier: Home / Waarom Derbigum

Waarom Derbigum

Eén enkel woord: kwaliteit. Kwaliteit die u helpt het werk correct uit te voeren. Die u helpt uw klanten de best mogelijke service te leveren. Die uw professionele reputatie extra kracht bijzet.

De kwaliteit van DERBIGUM begint bij de uitstekende eigenschappen van onze producten: uitgelezen materialen, lange levensduur, onovertroffen brandwerendheid, ongeëvenaarde garanties en een ruime keuze aan speciaal ontwikkelde producten voor verschillende toepassingen.

We zetten dezelfde kwaliteit voort in onze geavanceerde applicatieproducten, -tools en oplossingen voor installatie met weinig of zonder vlam.

Ook onze service is van topkwaliteit. Onze technische dienst staat paraat om al uw vragen te beantwoorden. Bovendien hebben wij een perfect uitgerust trainingscenter en op maat gemaakte documentatie en verkoopassistentie.

Eén van de belangrijkste onderdelen van een gebouw is het dak. Net om dit onderdeel maakt men zich meestal het minst zorgen; onbegrijpelijk als men weet dat het dak alles moet beschermen wat zich in een gebouw bevindt. Het is dus van essentieel belang dat u kunt vertrouwen op een duurzaam en performant dak.

Bovendien kunnen onze dakaannemers via een kwaliteitsrelatie profiteren van unieke voordelen. Van technische bijstand en training tot documenten op maat en verkoopassistentie.


Derbigum Worldwide

×